Palvelua asiakaslähtöisesti
ja sydämellä!

Kotisivupohja

kotisivut edullisesti ja nopeasti kotisivupohjalla

Nyt saat kotisivut halvalla ja nopeasti, kun otat käyttöösi meidän kotisivupohjan. Kotisivupohjan päivittäminen on todella helppoa ja saat siihen kattavat ohjeet. Katso tarjolla olevat kotisivupohjat ja hinnat hieman alempaa. Voit tilata kotisivupohjan suoraan verkkokaupastamme tai ottamalla yhteyttä.

Kaikki samassa kotisivupaketissa

Kotisivut, webhotelli, verkkotunnus ja sähköposti

– Verkkotunnus .fi -päätteellä ja SSL-salauksella
– 1 Gt webhotelli, joka riittää mainiosti, mikäli et säilö sähköpostissasi valtavaa määrää isoja tiedostoja.
– 2 kpl sähköpostiosoitteita
– Kotisivupohjan, johon saat sivut helposti ja nopeasti.

Miten homma etenee?

Tilaa paketti

Valitse alapuolelta haluamasi kotisivupohja ja tee tilaus ohjeiden mukaan. Voit lisätä tilaukseen myös haluamasi lisäpalvelut.

Mieti tekstit ja valitse kuvat

Verkkotunnuksen aktivointi kestää hetken, jolloin sinulla on hyvä aika miettiä sivuillesi tekstejä ja kuvia valmiiksi. Saat sivustosi käyttöön mahdollisesti jo saman vuorokauden aikana, mutta viimeistään kahden arkipäivän kuluessa.

Tee sivut valmiiksi

Lopuksi kirjoitat tekstisi sivuille ja lisäät haluamasi kuvat. Tämä kaikki on todella helppoa, mutta saat kuitenkin siihen myös kuvalliset ohjeet.

Kotisivupohja 1

Näyttävä kotisivupohja sisältää useita kuvia ja paikkoja teksteille. Tässä pohjassa saat laitettua myös asiakkaiden antamat palautteet näkyviin. Sisältää myös Google-karttanäkymän ja some-painikkeet.

Kotisivupohja 2

Kotisivupohja sisältää paljon paikkoja kuville ja teksteille. Isommilla otsikoilla herätät kävijän kiinnostuksen toimintasi tärkeimpiin asioihin. Sisältää mm. kuvakarusellin ja Google-karttanäkymän.

Kotisivupohja 3

Kotisivut, jotka tuovat asiakkaiden suositukset heti nähtäville. Tämän lisäksi sivuilla on monta isoa kuvaa sekä kuvakaruselli. Näkyvillä otsikoilla saat asiakkaan huomion kiinnitettyä juuri haluamiisi asioihin.

Kotisivupohja 4

Raikas kotisivu sisältää useita kuvia, sekä kuvakarusellin. Tekstien paikat on pilkottu useaan paikkaan, jolloin voit kirjata niihin monia lyhyitä tekstejä toiminnastasi.

Blogisivupohja 1

Blogisivuston avulla aloitat hetkessä oman blogin pitämisen. Uusin blogiteksti tulee näkyviin heti ensimmäisenä ja muut kirjoitukset löytyvät nopeasti valikon avulla. 

Luo rajaton määrä kategorioita ja lisää blogeihin avainsanoja blogitekstien löytämiseksi. Blogisivupohja on suunniteltu erityisesti kännykällä selattavaksi, mutta toimii erinomaisesti myös muilla laitteilla.

voit myös tilata täysin valmiit ja sinulle räätälöidyt sivut avaimet käteen -kotisivupakettina!

Kuukausihinnoiteltu kotisivupaketti sisältää kaiken tarpeellisen kotisivuihin liittyen, ilman erillistä avausmaksua.

Asiakas saa kuukausittain raportin siitä, miten paljon kotisivuilla on kävijöitä.
Asiakas saa sivuille tunnukset, joilla pääsee kirjoittamaan sivuille tekstiä ja vaihtamaan kuvia.

Tilaus laskutetaan 3 kk välein ja sopimus vähintään 24 kk.

Kuukausihinta kotisivuille

Kuukausipakettiin sisältyy:

Tilaa avaimet käteen -kotisivupaketti