Palvelua asiakaslähtöisesti
ja sydämellä!

Kohdennettua markkinointia

Tehokasta, mutta edullista!

Haluatko mainostaa yritystäsi ainoastaan paikkakunnallasi tai koko Suomessa pelkästään tietyn harrastuksen tai muun mielenkiinnon kohderyhmälle? Haluatko mainostaa tietylle ikäryhmälle tai sukupuolelle?

Juuri sinun yrityksesi tai yhdistyksesi kohderyhmälle suunnattu markkinointi on tehokas ja edullinen tapa lisätä myyntiä. Voit valita markkinoinnille esimerkiksi kohdealueen, ikäryhmän, sukupuolen, kiinnostuksen kohteet yms.

Mainoksesi sijoitetaan toiveidesi mukaisesti Google-hakutuloksiin, eri sovelluksiin, Youtube-kanaville, Facebook-sivustolle yms.

Kokemukset markkinoinnistamme ovat olleet erittäin hyviä!

Pienellä panostuksella on saatu vuodessa satoja tuhansia näyttökertoja mainoksille ja hakutulokset tärkeimpien hakusanojen kärkisijoille, joiden kautta asiakkaat ovat päätyneet tuhansia kertoja asiakkaan kotisivuille.

Jo muutamalla kympillä saat tehostettua mainontaasi

TODELLINEN ESIMERKKI KUUKAUSIHINNOITELLUSTA MAINOKSESTA:

Mainos on näkynyt sovelluksissa 80 000 kertaa
Mainos on näkynyt hakutuloksissa 1000 kertaa
Mainosta on klikattu yhteensä 520 kertaa

Esimerkin hinta yhteensä 60 € (ylläpito 30 € ja mainokset 30 €).

Googlen ja Facebookin mainonta perustuu klikkauspohjaiseen hinnoitteluun (alk. n. 5 senttiä/klikkaus), jolloin maksat meidän aloitus- ja/tai kuukausimaksujen lisäksi vain mainoksen klikkauksista.

Google-mainontamme tuo sivun Googlen hakutulosten yhteydessä näkyvään mainospaikkaan tai verkkokauppojen tuotteiden mainospaikkaan. Mikäli hakusanalla ei ole muita mainostajia, menee sivusto kärkipaikalle. Muuten järjestys menee klikkaushintojen mukaisesti.

Toinen Google Ads -mainontapalvelun kautta tapahtuva mainonta on eri sovelluksissa ja peleissä näkyvää mainontaa. Mainonnat rajataan tietylle kohderyhmälle ja halutulle alueelle. Alueena voi olla esim. tietty kunta, maa tai tietyllä kilometrimäärällä rajattu alue.

Hintoihin lisätään alv. 24 %.

Pyydä tarjous!