Palvelua asiakaslähtöisesti
ja sydämellä!

Oriflame-edustaja Huittisista!

Näillä sivuilla olevat linkit vievät minun omaan Oriflame-kauppaani, josta voit myös tilata tuotteita kanta-asiakkaanani.

Jos asut Huittisissa tai lähialueilla, tuon tuotteet kotiovellesi ja
tilaukseen lisätään ainoastaan 1 euron toimituskulut.

Jos asut kauempana, suosittelen tekemään tilauksen suoraan minun Oriflame-kauppani kautta, jolloin saat tilattua tuotteet suoraan valitsemaasi postin toimipaikkaan. Yli 50 euron tilaukset on kanta-asiakkaaksi rekisteröityneen nettitilauksissa aina ilman toimituskuluja. Lue täältä lisää kanta-asiakkaan eduista!

HUOM!!! Rekisteröityessäsi kanta-asiakkaaksi, suosittelen sinua klikkaamaan ruksin kohtaan ”Kyllä, neuvot ja vinkit kauneuskonsultilta ovat tervetulleita”, sillä tietosuojalain vuoksi en muuten näe, että olet tehnyt tilauksen kaupastani, enkä voi auttaa sinua mahdollisissa ongelmatilanteissa.

MilkHoney

Mitä Oriflame on?

Oriflame on jo yli 50 vuotta toiminut kosmetiikkayritys, joka myy luonnollista kosmetiikkaa ja käyttää tuotteissaan vain tiukkojen ympäristölinjausten mukaisia luonnollisia raaka-aineita. Oriflamen kosmetiikkaa ei testata eläimillä, vaan vapaaehtoisten koehenkilöiden avulla.

Lue lisää!

Lähde mukaan tiimiini!

Oriflame-edustajuudessa parasta on monikin asia!
Yksi omasta mielestäni hyvin merkittävä tekijä on se, että tätä työtä voi tehdä silloin kuin itse haluaa, siellä missä itse haluaa ja juuri sen verran kuin itse haluaa! Oriflame palkitsee ahkeria edustajia ilmaisilla koulutuksilla ja matkoilla. Itsekin tein elämäni ensimmäisen ulkomaanmatkan täysin ilmaiseksi, kun palkintona pääsin porukassa Menorcalle ja vain vajaa vuosi edustajaksi ryhtymisen jälkeen! Mutta kaikista näistä palkitsemisista huolimatta siltikin sanoisin, että vielä parempaa on se, että mukaan lähtemällä voi tutustua aivan ihaniin ihmisiin, joista tulee tärkeitä ja rakkaita ystäviä!

Jos haluat lähteä mukaan minun tiimiini, voit lukea lisätietoja alla olevan linkin takaa ja rekisteröityä vaikka heti!

Olen aina valmis auttamaan, jos sinulla on mitä tahansa tuotteisiin tai Oriflameen liittyvää kysyttävää. Tiimini jäsenenä sinulla on aina minut tukenasi ja minä opetan sinut myös alkuun. Ole rohkeasti yhteydessä!

Koulutettu kauneusneuvoja
Raisa Jalo 050-359 6876

Raisa

Mikäli sinulla on kysyttävää tai haluat esim. järjestää kutsut, voit ottaa yhteyttä sivun alaosassa olevalla lomakkeella. Voit halutessasi jättää myös tilauksesi lomakkeen kautta.