Oriflame-edustajuus kannattaa!

Kuten otsikko kertoo, minun mielestäni Oriflame-edustajuus kannattaa. Siinä ei menetä mitään, mutta saada voi paljonkin. Itse olen saanut Oriflamen kautta rahallisen ansion lisäksi ihania ja rakkaita ystäviä sekä päässyt kokemaan monia ikimuistoisia matkoja ja tapahtumia.

Edustajaksi ryhtyminen maksaa aloitusmaksun 39 euroa, mutta mitään muita maksuja tai velvoitteita sinulla ei ole. Edustajaksi alkaessa sinun ei tarvitse myöskään ryhtyä yrittäjäksi. 

Edustajana sinä saat Oriflamelta vähintään 20% alennusta (myynnistäsi riippuen alennusprosenttisi voi kasvaa aina 30% asti) ja kun ystäväsi ja muut asiakkaasi ostavat sinulta tuotteita kuvastosta, saat siis itsellesi jokaisesta tuotteesta tuon alennuksen verran tienestiä. Jo hyvin pienellä vaivannäöllä saat tienattua omat (ja perheesi) kosmetiikkatuotteet ilmaiseksi. Tämä on iso säästö perheen menoissa. Hieman enemmän kun panostaa mainostamiseen, saa jo tienattua rahaakin.

Oman aktiivisuuden myötä voi saada myös muita etuja, kuten ilmaistuotteita. Eikä tämä aktiivisuus tarkoita mitään suurta, vaan on aivan jokaisen saavutettavissa. Oriflame tarjoaa edustajilleen lisäksi mahdollisuuksia koulutuksiin ja matkoihin.  Edustajan ei ole pakko tilata joka jakso eli putoamista edustajuudesta ei tarvitse pelätä, sillä Oriflamessa jokainen päättää itse paljonko töitä tekee. Mikäli edustaja haluaa rakentaa itselleen menestyvän uran, Oriflame tarjoaa siihen hyvän mahdollisuuden.

Minä olen managerina tukenasi lähes kellon ympäri (pitää sitä nukkuakin tietysti välissä 😉 ) ja Oriflamen asiakaspalvelu on myös käytettävissäsi. Yksin ei tarvitse siis missään tapauksessa jäädä. Voit asua missä päin Suomea tahansa ja silti liittyä minun tiimiini. Nykyään on helppo olla yhteydessä kauempaakin ja Oriflamen koulutuksiakin pystyy käymään tietokoneen välityksellä.

Jos sinulle jäi kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä!

Halutessasi rekisteröityä edustajaksi, voit tehdä sen tällä sivulla olevalla lomakkeella. Jos haluat saada Oriflamelta jaksokohtaiset tiedotukset ja että minä voin olla sinun tukenasi rekisteröitymisesi  jälkeen, laita täpät lomakkeen lopussa oleviin kohtiin.