Edulliset kotisivut

Katsotko sivujasi kännykällä?

Kotisivuja tehdään tietokoneilla. Kotisivujen valmistuessa katsotaan näyttävätkö sivut sellaisilta kuin niiden haluttiin näyttävän. Ja tämä tehdään myös yleensä tietokoneella. Välillä kotisivuille käydään lisäämässä tekstiä ja kuvia tai muuten vain päivitetään olemassa olevia tietoja. Tämäkin tehdään yleensä tietokoneella! Mutta mitä sivuilla käyvä asiakas tekee?

Vanhemmat sivustot voivat olla vielä siinä tilassa, että ne näkyvät samalla tavalla laitteesta riippumatta. Tämä huonontaa usein käytettävyyttä, kun painikkeet näkyvät todella pieninä pisteinä. Responsiiviset, eli mukautuvat kotisivut näyttää kaikilla laitteilla hyviltä ja niitä on helppo käyttää.

Nyt siis kännykkä käteen ja katsomaan omia kotisivuja. Mikäli käytettävyys voisi olla parempikin tai sivujen viesti ei tule selvästi esiin, niin ota yhteyttä. Teemme ilmaisia kartoituksia, jonka pohjalta voi miettiä mahdollisia jatkotoimenpiteitä.

”Yli 75 % katsoo sivuja kännykällä!”

Responsiiviset eli mukautuvat kotisivut

Oman kokemuksen pohjalta ja meidän tekemien sivujen tilastoja katsoessa voidaan todeta, että kännykällä sivuja katsoo jopa yli 75 %! On siis todellakin hyvä käydä katsomassa omia kotisivuja myös kännykän kautta, jotta tietää miten asiakkaat / muut sivuilla kävijät näkevät ne. Ja kännyköillä katsoessa sivusto vielä muuttuu sen mukaan, pitääkö kännykkäänsä pystyssä vai vaaka-asennossa.

JR Jalot

Meijerintie 8, Huittinen
Jani: 044 329 8717
Raisa: 050 359 6876
www.jalot.fi