Laajempaa yhteistyötä - asiakastarina

Laaja yhteistyö eri tahojen kanssa on yksi keskeisistä toimintaperiaatteistamme. Teemme yhteistyötä monipuolisesti erilaisten tahojen, kuten yritysten, yhdistysten, seurakuntien ja yksityishenkilöiden kanssa. Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme kattavia ratkaisuja, joissa annamme kaiken kotisivuihin tarvittavan ja hoidamme jatkossakin heidän puolestaan sivuston tekstien muokkauksen ja päivityksen.

Ennen kotisivuprojektin käynnistämistä tutustumme aina asiakkaan viestintätarpeisiin. Tämä mahdollistaa sen, että voimme tarjota heille juuri heidän tarpeisiinsa sopivan palvelun laajasta valikoimastamme. Haluamme varmistaa, että asiakkaamme saavat juuri sellaisen ratkaisun, joka auttaa heitä parantamaan viestintäänsä ja saavuttamaan tavoitteensa.

Haluamme tuoda lisäarvoa yhteistyökumppaneidemme toimintaan, ja yksi esimerkki tällaisesta laajemmasta yhteistyöstä on Puijon Diabetesyhdistyksen kanssa tehty sopimus. Yhdistys halusi parantaa viestintäänsä ja siksi päätimme luoda heille uudet kotisivut, joiden päivittäinen ylläpito kuuluu myös palveluumme. Näin yhdistyksen omat voimavarat jäävät keskittymään aktiiviseen ydintoimintaan.

Puijon Diabetesyhdistyksen puheenjohtaja, terveydenhuoltoneuvos Leena Rosenberg kommentoi yhteistyötämme:

”Puijon Diabetesyhdistys ry:n toiminnan tavoitteena on yhdistää diabeetikoita ja heidän läheisiään sekä mahdollistaa vertaisuus, vertaistuki ja virkistys. Yhdistyksen toiminnan avulla tuetaan diabeetikoita sairautensa omahoidossa ja liitännäistautien ehkäisyssä. Lisäksi yhdistys toimii tiedon antajana koskien diabetesta, sen ehkäisyä, varhaista toteamista ja hoitoa. Diabeetikoiden eduntalvonta on myös yhdistyksen tärkeä tehtävä.

Yhdistyksen toiminnalla on siis monia tavoitteita, ja niiden toteutumiseen tarvitaan toimivia, selkeitä ja reaaliajassa olevia kotisivuja, sekä niiden toteutukseen luotettava kumppani. JR Jalot on osoittautunut yhdistyksellemme juuri sellaiseksi yhteistyötahoksi. JR Jalot on luonut yhdistyksellemme uuden raikkaan ja selkeän kotisivuilmeen, yhteistyö sujuu moitteetta ja kotisivujen päivitys tehdään ilman viiveitä ja toiveittemme mukaisesti. Voin lämpimästi suositella yhteistyötä heidän kanssaan.”

"yhteistyö sujuu moitteetta ja kotisivujen päivitys tehdään ilman viiveitä"

Kotisivut asiakkaan ehdoilla

Jatkamme työtämme asiakkaidemme menestymisen tukemiseksi. Yhteistyöllä ja ammattitaidolla voimme luoda pitkäaikaisia kumppanuuksia eri tahojen kanssa. Haluamme auttaa teitä saavuttamaan viestinnälliset tavoitteenne ja menestymään markkinoilla. Olemme valmiina auttamaan teitä – ottakaa rohkeasti yhteyttä, jotta voimme keskustella teidän tarpeistanne ja löytää parhaan mahdollisen ratkaisun!

JR Jalot

Meijerintie 8, Huittinen
Jani: 044 329 8717
Raisa: 050 359 6876
www.jalot.fi