Lisää asiakkaita mainonnalla!

Uudet kotisivut tehtynä, kaikki pitäisi olla kohdallaan, mutta asiakkaat eivät vain löydä sivuille. Googlen hakutulosten kärkipaikoille vaaditaan yleensä vähintään vuoden vanhat kotisivut. Tästä voit lukea lisää blogistani.

Ensimmäiselle hakusivulle pääsemiseen on kuitenkin yksi oikotie ja se on maksulliset mainokset.

Verkkomainontaa

”Suomen klikkaushinnat ovat n. 0,1 - 1,5€”

Googlen hakutuloksissa näkyy ensimmäisinä hakutuloksina aina “Mainos” -tekstillä olevia hakutuloksia. Näitä on ripoteltu myös sivun alareunaan ja mainostajia riittää, niin myös seuraavilla sivuilla.

Mainosten järjestys määräytyy klikkaushinnan ja mainosten laatupisteiden mukaan. Mikäli muita mainostajia ei käyttämillesi hakusanoille ole, voit laittaa alimman mahdollisen budjetin mainoksillesi.

Skaalautuvat kotisivut

Responsiiviset eli mukautuvat kotisivut

Oman kokemuksen pohjalta ja meidän tekemien sivujen tilastoja katsoessa voidaan todeta, että kännykällä sivuja katsoo jopa yli 75 %! On siis todellakin hyvä käydä katsomassa omia kotisivuja myös kännykän kautta, jotta tietää miten asiakkaat / muut sivuilla kävijät näkevät ne. Ja kännyköillä katsoessa sivusto vielä muuttuu sen mukaan, pitääkö kännykkäänsä pystyssä vai vaaka-asennossa.

JR Jalot

Meijerintie 8, Huittinen
Jani: 044 329 8717
Raisa: 050 359 6876
www.jalot.fi

WhatsApp Onko kysyttävää? Laita viestiä.