Toimitus-, maksu- ja palautusohjeet

Tuotteen tilaaminen ja toimittaminen

Tilauksen voi tehdä rekisteröitynä asiakkaana tai kirjautumatta. Rekisteröitynyt asiakas näkee omista tiedoistaan esim. tilaushistoriaa ja tilauksen statusta. Tietosuojakäytäntömme ovat luettavissa täältä.

Toimitamme tuotteet pääsääntöisesti Postin välityksellä. Halutessasi voit tulla kuitenkin noutamaan tuotteesi Huittisista varastostamme. Noudosta emme veloita erillisiä toimituskuluja.

Tilaus lähetetään pääsääntöisesti yhden arkipäivän sisällä.

Tilauksen peruuttaminen ja palauttaminen

Asiakkaalla on oikeus peruuttaa tilaus viimeistään 14 päivän kuluttua tuotteen vastaanottohetkestä lukien. Ota aina yhteys mahdollisimman pian ennen peruuttamista/palautusta.

Tuotteet on palautettava viimeistään 14 päivän kuluttua päivästä, jona ilmoitatte peruuttavanne tilaussopimuksen. Palautettavat tuotteet on oltava myyntivaiheessa olleessa kunnossa. Asiakas vastaa palautuksen toimituskuluista.

Verkkokursseilla, ladattavilla tuotteilla, palvelutuotteilla sekä asiakkaan toivomuksesta valmistetuilla tai muokatuilla tuotteilla ei ole peruutus-/palautusoikeutta.

Myyjällä on oikeus peruuttaa tilaus, jos tuotteen hinta on verkkopalvelussa hintavirheen takia selkeästi poikkeava markkinahinnasta. Myyjä ei vastaa tuotteiden saatavuuden aiheuttamista poikkeamista.

Palautuksen rahahyvitys

Palautamme peruutetusta tilauksesta saamamme maksut antamallenne tilille viimeistään 14 päivän kuluttua kun olemme saaneet tuotteet takaisin.

Mikäli palautettua tuotetta on käytetty vastoin asiakkaalle kuuluvaa huolenpitovelvollisuutta, voidaan asiakkaalta periä tuotteen arvonalennus aina tuotteen täyteen hintaan asti.tuott