Toimitus-, maksu- ja palautusohjeet

Tuotteen tilaaminen ja toimittaminen

Tilauksen voi tehdä rekisteröitynä asiakkaana tai kirjautumatta. Rekisteröitynyt asiakas näkee omista tiedoistaan esim. tilaushistoriaa ja tilauksen statusta. Tietosuojakäytäntömme ovat luettavissa täältä.

Toimitamme tilaukset pääsääntöisesti Postin välityksellä. Halutessasi voit tulla kuitenkin noutamaan tuotteesi Huittisista varastostamme. Noudosta emme veloita erillisiä toimituskuluja.

Tilauksen maksaminen tapahtuu sähköpostiin lähettämällämme laskulla.

Ensimmäisellä tilauskerralla ja rekisteröimättömien asiakkaiden tilaukset lähetetään vasta, kun laskun maksu näkyy tilillämme. Tilaus lähetetään pääsääntöisesti yhden arkipäivän sisällä siitä hetkestä, kun maksu näkyy tilillä.

Voit valita tuotteet joko valmiista valikoimastamme tai valita taulutuotteeseen kuvan galleriastamme. Tuotesivuilla on kerrottu eri vaihtoehtoja.

Halutessasi pakkaamme tuotteet lahjapaperiin ja laitamme mukaan viestisi tekemäämme korttiin.

Huomioithan, että valmiin tulostetun tuotteen väritys voi olla erilainen kuin tietokoneen, kännykän tms. näytöltä katsottuna.

Tilauksen peruuttaminen ja palauttaminen

Asiakkaalla on oikeus peruuttaa tilaus viimeistään 14 päivän kuluttua tuotteen vastaanottohetkestä lukien. Ota aina yhteys mahdollisimman pian ennen peruuttamista/palautusta.

Tuotteet on palautettava viimeistään 14 päivän kuluttua päivästä, jona ilmoitatte peruuttavanne tilaussopimuksen. Palautettavat tuotteet on oltava myyntivaiheessa olleessa kunnossa. Asiakas vastaa palautuksen toimituskuluista.

Tuotteelle ei myönnetä palautusoikeutta, jos se on asiakkaan toivomuksesta valmistettu tai muokattu.

Myyjällä on oikeus peruuttaa tilaus, jos tuotteen hinta on verkkopalvelussa hintavirheen takia selkeästi poikkeava markkinahinnasta. Myyjä ei vastaa tuotteiden saatavuuden aiheuttamista poikkeamista.

Palautuksen rahahyvitys

Palautamme peruutetusta tilauksesta saamamme maksut antamallenne tilille viimeistään 14 päivän kuluttua kun olemme saaneet tuotteet takaisin.

Mikäli palautettua tuotetta on käytetty vastoin asiakkaalle kuuluvaa huolenpitovelvollisuutta, voidaan asiakkaalta periä tuotteen arvonalennus aina tuotteen täyteen hintaan asti.