Loppuunmyynnin alennukset alkoivat.
Kaikki divarin tuotteet -50%

Kokoelmateos: Kätköpaikka, Jumalan kulkuri, Viisi hiljaista vuotta, Corrie ten Boom

Varasto loppu

15,00  7,50 

Kokoelmateos sisältää Corrie ten Boomin kirjat Kätköpaikka, Jumalan kulkuri ja Viisi hiljaista vuotta.

Hollantilaisen kellosepän tytär Corrie ten Boom eli mielenkiintoisen ja poikkeuksellisen elämän. Hän ja hänen perheensä kokivat keskitysleirin kauhut autettuaan juutalaisia natsien vainojen aikaan Hollannissa. Corrie pääsi “inhimillisen kirjausvirheen ja Jumalan ihmeen” kautta vapauteen Ravensbruckista. Hän teki vapautumisensa jälkeen 33 vuoden ajan työtä Jumalan rakkauden lähettiläänä 64 maassa, ja koko maailma oppi tuntemaan hänet ja hänen julistuksensa. Corrie ten Boomin tarina on kerrottu Kätköpaikka-kirjassa, joka on noussut best selleriksi ja joka on myös filmattu.

Corrien elämänkaari jatkui “Jumalan kulkurina”. Hänen matkansa olivat täynnä yllätyksiä, seikkailua ja ihmeitä. Tutustuminen Corrie ten Boomin avaraan huumorin värittämään kerrontaan on elämys kaikenikäisille lukijoille.

Sarjaan kuuluu myös Viisi hiljaista vuotta, joka kuvaa nimensä mukaisesti Corrien hiljaisia mutta ei toimettomia viimeisiä vuosia. Loppuun asti hän säteili luottamusta Jumalaan ja jakoi ympärilleen valoisaa elämänuskoa. Corrie ten Boomin asenne elämään ja kuolemaan kuvastuu hänen hautakivessään olevissa sanoissa “Corrie ten Boom 1892-1983. Jeesus on voittaja.”

Lisätiedot

Kustantaja

Kuntoluokka

Lisätietoja

Painovuosi

Sivumäärä

Kannet

Sidos

SKU / ISBN 951-622-776-7 Kategoriat ,
Ale!

Tutustu myös seuraaviin tuotteisiin:

Open chat
Haluatko lisätietoja? Laita viestiä.
Powered by