Miten kotisivujen tilaaminen ja toteutus tapahtuu käytännössä?

ASIAKKAAN NÄKÖISET KOTISIVUT

Kotisivujen suunnittelu alkaa aina asiakkaan tarpeiden ja toiveiden kuulemisella. Yhdessä asiakkaan kanssa keskustelemme siitä, minkälaisen sivuston asiakas tarvitsee. Mahdollisuuksia on todella paljon ja lopputulokseen vaikuttaa yrityksen/yhdistyksen tms. toimiala ja koko. Missä asiakkaat ovat ja halutaanko myydä jotain vai tuoda vain sivuston kautta omaa asiaa esille.

Olemme erikoistuneet pienten yritysten kotisivustojen tekemiseen, joilla ei ole suurta markkinointibudjettia ja osaamista tehdä kotisivuja. Usein näissä tapauksissa teemme ns. Avaimet käteen -paketin, jossa teemme asiakkaan puolesta myös tekstit ja kuvat. Tällöin asiakkaan ei tarvitse tehdä kotisivujen eteen muuta kuin alkuhaastattelu meidän kanssa ja lopuksi hyväksyä sivut. Kaikki muu työ tehdään asiakkaan puolesta. Avaimet käteen -paketin haluavan ei tarvitsekaan lukea bloggausta tästä eteenpäin, koska teemme kaiken hänen puolestaan. Ota yhteyttä niin keskustellaan aiheesta lisää.

kotisivut

WEBHOTELLI, VERKKOTUNNUS YMS.

Kotisivujen toteutuksen lisäksi kotisivuja varten tilataan domain eli kotisivujen osoite. Mikäli tavoitellaan pääasiassa suomalaisia, suosittelemme .fi -päätteisen verkkotunnuksen hankkimista, jonka voi tilata meiltä hintaan 2 €/kk. Muita yleisiä päätteitä ovat .net ja .com -verkkotunnukset.

Verkkotunnusten välittäjä

Domainin lisäksi on varattava kotisivuja varten webhotelli, joka myös suositellaan tilaamaan kotimaiselta toimijalta. Meiltä ostetut webhotellit alkavat kuudesta eurosta eteenpäin. Webhotellin valinnassa kannattaa ottaa huomioon palvelimien nopeus ja luotettavuus, koska näitä myös Googlen haku arvostaa hakutuloksissaan.

Voit tehdä domainin ja webhotellin tilaamisen itse tai meidän kauttamme.

KOTISIVUJEN PÄIVITTÄMINEN HELPOKSI

Teemme kotisivut aina WordPress -järjestelmällä. Osa verkkokaupoista voidaan tehdä myös muille alustoille. WordPress -kotisivut ovat asiakkaan kannalta todella helppokäyttöiset, jonka vuoksi sivujen ylläpitoon ei tarvitse enää olla erillistä kotisivuhenkilöä, jonka vastuulla on kaikki kotisivuihin liittyvät tehtävät. Kotisivuja voi jatkossa päivittää kuka tahansa, joka osaa tietokonetta käyttää ja tekstiä kirjoittaa.

Kotisivujen päivittämistä varten tehdään asiakkaan toivomat käyttäjätunnukset, joiden avulla kotisivujen päivittäminen on jatkossa helppoa. Käyttäjätunnuksia voi olla eri tasoisia aina pääkäyttäjätunnuksista pelkästään bloggauksen kirjoittajiin. Kotisivujen tilaaja saa aina ohjeet kotisivujen ylläpitoa varten.

TOTEUTUS JA KATSELMOINTI

Toteutusvaihtoehtoja on useita ja niistä keskustellaan aina tapauskohtaisesti.

Kotisivujen toteutuksen aikaan asiakkaalle annetaan tunnukset, joilla hän pääsee katsomaan sivujen ulkoasua ennen sivujen julkaisua. Kun lopputulos on sovitunlainen, kotisivut julkaistaan ja jatkopäivitykset tapahtuu asiakkaan toimesta. Asiakas voi myös halutessaan tilata meiltä eri tasoisia ylläpitoja, jolloin siirretään päivitysten asennuksia tms. meidän tehtäväksi.

JR Jalot

Meijerintie 8, Huittinen
Jani: 044 329 8717
Raisa: 050 359 6876
www.jalot.fi